Xarxa solidària i global de cooperació i d'ajuda mútua concreta entre particulars.

Lloc Refugi: una acollida temporal i voluntària per a tota persona en situació de precarietat.

Avui dia qualsevol de nosaltres pot trobar-se en un context familiar o professional precari. Qualsevol persona o família pot fer front a una situació de pressió social, sanitària, alimentària o financera.

Tots podem ser confrontats a una sobtada pèrdua d’ingressos trobant-nos incapacitats de cobrir les nostres necessitats immediates i les necessitats vitals dels més propers.

Tenint en compte aquesta situació desitgem llançar una crida general a la solidaritat de manera concreta.

Crear una xarxa de llocs on sigui possible agafar forces, per a una jornada o una nit: els Llocs Refugi.        

lieux refuge

Un suport ocasional de particular a particular

Un Lloc Refugi és doncs un lloc on cadascun pot rebre una ajuda de primera necessitat, i aquest, de manera temporal.

No és una residència permanent ni un lloc on es crea un costum.

És un lloc privat on qualsevol pot, ocasionalment i gratuïtament, ser rebut per a un menjar calent, una nit confortable, una bona dutxa o per descansar. La finalitat del Lloc Refugi és doncs, aportar un suport temporal a tothom que sobtadament es trobi en la necessitat.

Podem doncs, totes i tots, des que posseïm una teulada, aliment, un llit de més o simplement un bon cafè, assegurar el compartir i la solidaritat i així esdevenir Lloc Refugi

En el món de demà cada ú compta !

accueillir-refuge-for-everyone

Ser Lloc Refugi

Si desitgeu esdevenir un Lloc Refugi, us basta amb fixar el logo « Lieu refugi » sobre la vostra façana i de completar el formulari en línia per a ser referenciats sobre el mapa.

Els beneficiaris prendran directament contacte amb vosaltres per saber si esteu disponible al moment requerit. Sou sempre lliures d’acceptar o de rebutjar la demanda.

beneficier-refuge-for-everyone

Beneficiar-se del suport d'un Lloc Refugi

Si desitgeu beneficiar-vos del suport d’un Lloc Refugi, podeu fer una recerca amb el motor de recerca adjunt més avall i contactar l’amfitrió directament per saber si u spot rebre. 

Per contactar l’amfitrió se us demanarà escriure algunes paraules sobre qui sou i les vostres necessitats.

La nostra xarxa funciona sobre la base de la confiança i esperem de tots, tant dels amfitrions que dels beneficiaris, una actitud oberta, clara i respectuosa.

Participar a la xarxa d’ajuda dels Llocs Refugi